Reglament

Per al bé de tothom hem cregut convenient fer un llistat amb normes i instruccions per al bon funcionament de la marxa.

 1. Inscripcions: a partir del dia 18 d’octubre us podreu inscriure a la web de RUNEDIA, el preu serà de 9 euros. El mateix dia també podreu fer les inscripcions a la mateixa linea de sortida a partir de les 7:30 del matí a un preu de 10 euros. El nombre màxim d’inscrits es de 400 sumants els que feu els 2 recorreguts.
 2. Lloc de sortida: Poliesportiu Riells i Viabrea, 17404 Riells i Viabrea, Girona, 
 3. Recorreguts: podreu escollir recorregut curt o llarg, el preu es el mateix per les 2 opcions, ens ho haureu de dir al recollir el dorsal el mateix dia de la cursa.
 4. Dorsal: si heu fet la preinscripció a runedia porteu-nos el comprobant del pagament el mateix dia de la cursa i allà us lliurarem el dorsal. Els que vulgueu incriure-us el mateix dia us lliurarem el dorsal allà mateix també. Serà indispensable l’us de dorsal per a gaudir dels avituallaments i serveis de la marxa així que porteu-lo visible.
 5. Horaris: a partir de les 7:30 obrirem les inscripcions i repartiment de dorsals. A les 8:30 donarem el tret de sortida que serà conjunt pels 2 recorreguts.
 6. Talls horaris dels avituallaments:  
  • Primer control km 5,8: 10:00h
  • Segon control km 11,7 (només recorregut llarg): 11:30h
  • Tercer control km 8,2(curta) 17,6(llarga) : 13:00h
 7. Avituallaments: Tindrem 3 avituallaments que serviran també de control de pas, als kilómetres més amunt mencionats.
 8. Indicacions: trobareu cintes blanques i vermelles durant tot el circuit així com marques de guix a terra.
 9. Esmorzar: Hi haurà pica pica per tots els assistents i entrepà de butifarra i refrescos pels que hagueu fet la marxa. Hi haurà també opció de menú vegetarià/vegà, tot i que preguem que ens ho feu saber abans per a poder preparar-ho.
 10. Aportació a la Marató de TV3: aquest any canviem l’obsequi que sempre hem donat per una aportació a la Fundació La Marató de TV3. De la vostra inscripció, es faran arribar 3 euros directament a  aquesta fundació. Creiem important donar un caire solidari a la nosta marxa.

NORMATIVA PER AL BON FUNCIONAMENT

 1. Us preguem tingueu cura dels residus, no tolerarem que ningú embruti el bosc. Feu servir les papereres que trobareu als avituallaments. Ens és impossible com a organització controlar qui llença o no coses a terra però comptem amb el vostre sentit comú per evitar malmetre el nostre medi ambient.
 2. Seguiu les indicacions de l’organització en tot moment. Tindrem el circuit ben marcat per evitar que ningú es perdi. Us preguem que seguiu aquestes indicacions i no us aventureu a buscar camins, bolets, ni saltar cap tanca o passar per enmig de camps de cultiu o pastura. El cotxe escombra seguirà uns horaris i no esperarà a qui es quedi fent una altra activitat que no sigui la de la marxa i que retrasi el seu normal funcionament.
 3. L’organització no es fa responsable dels danys causats a un mateix o a tercers durant el transcurs de l’esdeveniment. Preguem que sigueu conscients de les vostres limitacions i us respecteu a vosaltres mateixos i als demés.
 4. La prova es de caire no competitiu, no farem cronometratge oficial, tan sols farem control de dorsals per a la vostra seguretat.
 5. El circuit al complet estarà obert al transit. Preguem que ho tinguen en compte sobretot en la zona d’urbanització.
 6. Si us trobeu malament, us heu fet mal i us voleu retirar ho haureu de comunicar al control més proper o esperar al cotxe escombra. Si trobeu algun participant amb problemes durant el transcurs de la proba ajudeu-lo en la mida del possible i aviseu a l’organització.
 7. L’organització es reserva el dret d’anular la proba o canviar el recorregut si les circumstancies ho fan inevitable. L’organització tindrà criteri propi per tirar endavant la marxa tot i les previsions meteorològiques adverses si ho creu convenient.
 8. El no participar a la cursa per decisió personal en cap cas dóna dret a la devolució de l’import de la mateixa.
 9. Es possible cedir la inscripció a qualsevol persona sempre que porteu el comprobant de pagament i ens ho comenteu a l’hora de recollir el dorsal.
 10. La participació a la cursa suposa l’acceptació de tot el reglament i eximeix als organitzadors de qualsevol responsabilitat sobre els accidents o desperfectes que per acció o no acció puguin ocórrer als participants durant el transcurs de la prova.
Anuncios