Recorregut

La Marxa consta de 2 recorreguts. Un pensat per la gent que vol anar xino-xano i no estar-se moltes hores caminant i un altre més llarg que molts de vosaltres feu corrent. Cal dir que els 2 circuits es poden fer de les dues maneres, corrent o caminant però pel recorregut llarg tingueu en compte que hi haurà tall de temps al primer control que si el sobrepasseu, us farem anar directament a fer el circuit curt. Si tot i així voleu seguir fent el recorregut llarg esteu en el vostre dret pero no us garantitzem arribar a temps als avituallaments que també tindran una hora de cloenda. El cotxe escombra serà el que marqui aquest tall, si us entreteniu buscan bolets o mirant papallones no us esperarem i haureu de fer el circuit pel vostre compte fora de l’ampar de l’organització. (Us ho comentem perque son casos reals que ens hem trobat algun any).

RECORREGUT CURT
Consta de 12 km i el primer tram fins al km 5,7 (primer avituallament) es correspon també amb el recorregut de la marxa llarga. Allà us desviarem i farem drecera cap al segon avituallament que serà també el tercer de la llarga. Allà els camins es tornen a unir fins la meta.

Recorregut amb desnivell positiu de 375 metres apte per a fer-lo amb tota la familia. Transita básicament per camí ample sense complicació tècnica.

Us deixem l’enllaç a Wikiloc on podeu veure el recorregut, desnivells i baixar-vos el track.

http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8121575

RECORREGUT LLARG

Consta de 22 km, on el primer tram fins al km 5,7 se solapa amb el recorregut curt. Tindreu un segon avituallament just al punt més alt del recorregut i un tercer que serà compartit amb la marxa curta.

Recorregut amb 807 metres de desnivell positiu, sense dificultats tècniques evidents. Tot i ser una pujada quasi constant fins al km 11 es un circuit que podreu fer a bon ritme els que correu.

Us deixem l’enllaç a Wikiloc on podeu veure el recorregut, desnivells i baixar-vos el track.

http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5539115

Anuncios