Qui som

La Marxa del Llop va sorgir ja fa 12 anys quan encara no hi havia l’esclat del món del running. Més pensada per a ser una caminada popular apte per a tothom, desde nens a persones grans, per fomentar l’esport i la salut a l’aire lliure.

Des de llavors, aquesta marxa s’ha colat al calendari caminaire de moltes penyes excursionistes dels pobles del voltant i de molts veins del nostre poble.

Amb els anys i la febre per al running, veient que tot i ser una marxa hi havia gent que la feia corrent varem decidir seguir la tendència i oferir 2 circuits, un curt, pensant en la tradicional marxa caminaire que portavem fent ja durant molts anys, apte per a tothom i que es pot recórrer en un temps raonable i un altre circuit ja més pensat per aquells que volen fer kilòmetres corrent i no es conformen amb les distancies curtes.

Mai hem vulgut que aquesta marxa sigui de caire competitiu, no obstant algun any hem donat premis als 3 primers de cada recorregut i categoria. Vam reconsiderar aquesta opció ja que volem que continui essent una marxa popular sense cap més afany que córrer per la natura i no per un podi.

Hem intentat sempre que la gent surti contenta tant del recorregut com del tracte rebut. Si hi ha hagut mai alguna queixa, sempre hem intentat solucionar-ho de la millor manera possible. Continuem mantenint uns preus populars, oferint obsequi i donant uns bons avituallaments i esmorzar a tots els participants i sense distincions pels qui fan la marxa curta o la llarga, tot això per un preu de 9 €.

Els organitzadors som el CLUB RIELLS I VIABREA. Una entitat local nascuda ja fa 25 anys i que compta amb aproximadament amb un centenar de col·laboradors sempre disposats a donar un cop de mà i fer possible multitut de festes i events del poble i en concret també aquesta Marxa del Llop.

Estarem sempre a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu els nostres events i intentarem que tot surti el millor possible.

En nom del Club us donem les gràcies per a fer possible que aquesta Marxa ja vagi per la 12a edició i us esperem en aquesta i les properes que vinguin.

Logo_Club_Retallat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s